Print Reseller Scheme
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Wordpress Parse error - Help!

Discussion in 'Website Coding & Programming Forum:' started by HippySunshine, Oct 25, 2012.

  1. HippySunshine

    HippySunshine Senior Member

    Hey guys, I've not been on here for a long time I know, I'm sorry :( I've been away and then came home and I havent done much web design as I've been super busy, so I'm sorry I have deserted DF!

    But i'm back and really need your help.

    I have a wordpress blog and I edited the functions.php file and it went wrong. So I put it back to how it was when I downloaded the template and now it's constantly coming up with this error:

    I don't know what has gone wrong and can't figure it out but here is the code:
    Code:
    
    <?php
    
    $natty_themename = 'delicate';
    
    $natty_current = '3.5.3';
    
    
    
    $natty_manualurl = 'http://support.nattywp.com/index.php?act=kb';
    
    
    
    $natty_functions_path = TEMPLATEPATH . '/functions/';
    
    $natty_include_path = TEMPLATEPATH . '/include/';
    
    $natty_license_path = TEMPLATEPATH . '/license/';
    
    
    
    require_once ($natty_include_path . 'settings-color.php');
    
    require_once ($natty_include_path . 'settings-theme.php');
    
    require_once ($natty_include_path . 'settings-comments.php');
    
    
    
    require_once ($natty_functions_path . 'core-init.php');
    
    
    
    require_once ($natty_include_path . 'hooks.php');
    
    require_once ($natty_include_path . 'sidebar-init.php');
    
    require_once ($natty_include_path . 'widgets/flickr.php');
    
    require_once ($natty_include_path . 'widgets/feedburner.php');
    
    require_once ($natty_include_path . 'widgets/twitter.php');
    
    
    
    require_once ($natty_license_path . 'license.php');
    
    ?>
    
    
    
    
    Please help as I can't see what's wrong and this is the original code from the template that worked previously to me messing :(

    Thanks xx
     
  2. HippySunshine

    HippySunshine Senior Member

    PS: I darne't close my browser because, I haven't backed up my blog and when I try to open another link, it comes up with that same error :(

    I dont want to loose everything x
     
  3. HippySunshine

    HippySunshine Senior Member

    Fixed. Thanks x
     
  4. Tom Sound

    Tom Sound Active Member

    Welcome back :D Good trip?
     
  5. Squiddy

    Squiddy Guest

    Hi, nice to meet you :)

    What was the issue in the end?
     
  6. HippySunshine

    HippySunshine Senior Member

    Thanks Tom. I had an AMAZING trip thank you. Definitly got the travelling bug now though :(
    Hows things around here? What have I missed?

    DF is all new and shiny and I don't know where things are any more :wacko:
    x
     
  7. HippySunshine

    HippySunshine Senior Member

    To be honest, I'm not entirly sure. I managed to delete the whole file and put my back up file in it's place.
     
  8. glenwheeler

    glenwheeler Senior Member

    Sounds like you have opened <?php ?> whilst <?php was already open. So basically what you have is

    <?php

    code here

    <?php

    ?>

    So you've opened php inside of php which hasn't been closed...
     

Share This Page